26.11.2008

Raha Scarf

Raha Scarf Nancy Bushin uusimmasta kirjasta Knitted Lace of Estonia -Techniques, patterns and traditions on ollut jo valmiina jonkin aikaa.

Raha Scarf by Nancy Bush

Kirja on vallan ihana ja sieltä tulee takuulla neulottua lisää. Aloitinkin jo Miralda's Triangular Shawlia, mutta ennen sitä haluan saada valmiiksi Sylvin, josta takapala on jo neulottu ja hihoilla jatketaan. Helmityötkin yllätys-yllätys myös houkuttelevat.

Valitsin Raha Scarfin langaksi Knit Picksin Shadowta (sunset). Mallikertoja neuloin 15 ohjeen 11 sijasta, koska kiedon ohuen huivin monta kertaa kaulanympärille. Shadow on jonkin sortin lempparilankaani. Olen neulonut siitä esim. Faux Russian Stolen. Reunojen pingoittaminen tasaiseksi ja siistiksi oli hankalaa enkä oikein onnistunut siinä.

Raha Scarf by Nancy Bush

Raha Scarf by Nancy Bush

Raha Scarf by Nancy Bush
Knitted Lace of Estonia - Techniques, patterns and traditions
Lanka/Yarn: Knit Picks Shadow (sunset) (50 g = 440 yard/402 m) about 30 g
Puikot/Needles: circular 3,5 mm

Raha Scarf by Nancy Bush

4 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Kaunis huivi:)

Tiina kirjoitti...

Kaunis on. Itsellänikin työnalla parhaillaan, tosin Pirkanmaan ohuemmasta langasta. Ja kirjassa totta tosiaan on upeita huiveja enemmänkin. Olisipa vain aikaakin myytävänä...

lucylaine kirjoitti...

your scarf is gorgeous!!!

Typy kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Nyt ratkesi pulma, kuinka saan tanssihuivini oiottua ja siksi koko huivi on ollut UFOutumassa. Ei tarvittu tällä kertaa edes web based research.