25.1.2009

Mustavalkoiset sukat / Black and white socks

Sylvien jälkeen jotain muuta. Kirjoneulesukkaperhe lisääntyi uudella sukkaparilla. Jälleen kerran mallineulekuvio on bongattu neulelehdestä. Tällä kertaa Novitasta (kevät 2008) Anna-Maija Immosen suunnittelemasta neuleestä.

Mustaa ja valkoista - valkoista ja mustaa. En osannut päättää näyttäisikö valko- vai mustapohjainen paremmalta, joten neuloin molemmat. Sukat sopivat yhteen näinkin. Olen ennenkin neulonut vastaavanlaisia erivärisiä pareja sukkia.

Stranded Socks

Herre´s some more stranded socks. It was so difficult to deside whether to knit black and white or white and black socks so I did both. I think they look great like this. Maybe you have noticed that I did a pair of "different colour socks" before. The motif is from Novita (a Finnish knitting magazine - spring 2008) and designer of vest/tunka is Anna-Maija Immonen.

Stranded Socks

Kirjoneulesukat / Stranded socks
Yarn: Novita Nalle (75 % wool , 25 % nylon)
Needles/puikot: 3,5 mm
Motif/mallineule: Novita spring 2008/kevät 2008

Skating

Ihanaa, että pääkaupunkiseudullakin on lunta ja jäätä. Olin eilen luistelemassa nuorimmaiseni kanssa, ja nautmme molemmat. Tytöt katsoivat perjantai-iltana taitoluistelun EM-kisoja ja erityisesti suomalaisnaisten esitykset tekivät molempiin vaikutuksen. Nuorimmainen totesi vetäessään luistimia jalkaan, että voi kun jännittää niin luistella. Tänään perhe suunnisti lähiladuille hiihtorekelle repussa kuumaa kaakaota ja eväsleipiä.

Skating

Snow and ice! It's a real winter! Yesterday I was skating with my youngest one, and we had a great time together. ISU Figure Skating European Chanmponships Tournament 2009 is being held here in Helsinki, and my daughters are great fans of the Finnish figure skaters. Today my family went cross-country skiing and actually had a snowy picnic!

4 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

hyvännäköiset sukat. En osaa päättää, kummin päin mukavampi väritys.

Kirsi kirjoitti...

Ihanat sukat. Molemmat väritykset on kivat.

milliini kirjoitti...

Eriparisukat on tosi kivat, oon itsekin harkinnut muutamaan otteeseen tuota samaa mutta en vaan ole saanut aikaiseksi, yleensä johtuu siitä että toista lankaa on vähemmän kuin toista ja sitten joutuu tekemään samanlaiset, kun se lanka jota on vähempi riittää vaan kuvioihin.

anNu kirjoitti...

Inkeri, Kirsi ja Milliini - kiitos, kiitos!