22.4.2007

Floral Lace Anklets - Evelyn A. Clark

Floral Lace Ankelets

Sukkahulluus on tarttunut tännekin. Neuloin Evelyn A. Clarkin "Floral Lace Anklets" ohjeen mukaan ensimmäisen pitsisukkani. Toinen on vielä puikoilla.

Floral Lace Ankelets

Sukkien neulomiseen jää heti koukkuun. Olen vältellyt tarkoituksella sukkia, joista edelliset olen neulonut vuonna yksi ja kaksi ja ne olivat ihan perussukat. Koin Floral Lace sukkia neuloessani tietynlaisen ahaa-elämyksen, päässäni alkoi heti kehittyä sukkaideoita, joita on kokeiltava.

Floral Lace Ankelets

Ainut huono puoli sukissa on, että se toinenkin pari olisi mielellään neulottava. Tämä oli erittäin sopiva harjoituskappale ensimmäiseksi sukaksi, sopivaa verryttelyä tuleviin neulesukkasuorituksiin.

Floral Lace Anklets

Floral Lace Anklets
Ohje: Evelyn A. Clark, Lace Style -kirja
Lanka: Fortissima Socka - Schoeller Stahl, menekki vajaa 50 g per sukka
Puikot: 2,5 sukkapuikot

6 kommenttia:

villaa ylle kirjoitti...

Tarttuvaa lajia tuo sukkatauti tuntuu olevan:) Monica ja Hederat

juuli kirjoitti...

Voi ei, tosi inspiroivaa! Kuvio ei näytä vaikealta, mutta muuten pelkään sukkien tekoa. Pitäisiköhän kokeilla?
Vihjeeksi muuten, kuulemma parhaimman ja kestävimmän sukkalangan saa tiukkakierteisestä yksisäikeisestä, jota ei ole pesten oiottu.

.k kirjoitti...

Ihanat!

pohjis kirjoitti...

kaunis sukka! Oletko muuten ajatellut tehdä jotain ohjetta tuolla rukilla (olihan se rukki?) kehräämiseen? Tai olisko jotain hyvää ohjetta? Kun tajusin just että meillä on mökillä mummon vanha rukki jota olis kiva päästä käyttämään... :)

pia kirjoitti...

Kivan näköiset sukat. Niin monessa blogissa on ihanan näköisiä pitsineuloksisia sukkia, että tekee mieli kokeilla itsekin. Perusvillasukkia en tarvitse, kun saan joka vuosi äidiltäni sellaiset joululahjaksi. Enkä ehdi käyttää sukkia siinä tahdissa kuin niitä saan.

anNu kirjoitti...

Aivan, sukkatauti on tarttuvaa lajia :-D Perussukkia saan lähisukulaisen neulomana, joten mukavaa kokeilla pitsejä, palmikoita ja jotain muuta kuin perussukkaa.

Juuli, kiitos vinkistä. Pitää kokeilla.

Pohjis, olen jotain harkinnut, mutta en vielä ole saanut aikaiseksi. Tämä on fiilisasia ja monesti aikapula-asiakin. Mahdollisesti esim. kun saan oman rukkini.