26.8.2010

Hawthorne

Syksyn Twist Collective numerosta ihanainen Hawthorne.

Hawthorne Shawl

Hawthorne Shawl

Sopivan helppo ja hieman haastava, nopea neulottava. Pidän tässä erityisesti ainaoikean ja pitsineuleen yhdistelmästä. Toimii loistavasti - näyttää hyvältä. Hawthorne on Susanna IC:n suunnittelemista ja neulomistani huiveista tällä hetkellä suosikkini - nro 1.

Hawthorne Shawl

Lankana on Gedifran City (50 % puuvillaa, 50 % akryylia - 50 g = 160 m), jonka olen ostanut vuonna yksi ja kaksi Joen Langasta Joensuusta. Neuloin langan kaksinkertaisena ja 5 mm puikoilla. Hawthornesta tuli näin muhkea ja siten hyvä ulkoiluhuivi tuleville syyskeleille.

Bongasin neuloessani ohjeesta yhden pikkuruisen virheen, rivillä 21 (vasemmalta 11. laatikko - siinäkin pitäisi olla musta pallukka = neulotaan nurjalla oikein). En kuitenkaan jaksa tästä sen kummemmin nipottaa...

Nyt puikoilla toinen Tolovana (tällä kertaa ns. violettiversio, joka on isompi kuin ihanaiselle tyttärelleni neulomani sininen huivi). Ohjepinostani on alkukesästä asti poltellut Brooklyn Tweed Design / Jared Floodin Bridgewater. Nancy Bushin Crown Prince Square Shawl on myös huivi, johon palaan toistamiseen. Jälkimmäisessä olisi haastetta, jota tällä hetkellä kaipaan.

Hawthorne Shawl

6 kommenttia:

Käsityöperhonen kirjoitti...

Todella ihana huivi! :)

Riikka kirjoitti...

Onpa komea! =)

Johku kirjoitti...

Ihanan muhkea.

Paperisilppua ja villapalloja kirjoitti...

Todella kaunis malli ja upean värinen huivi!

Altocumulus kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain. :)

Johku kirjoitti...

Minunkin blogista löytyy jotain sinulle =)