12.9.2010

Tolovana 2

Eilen valmistui toinen Tolovana-huivi.

Tolovana

Ihastuin ensimmäiseen Tolovanaan, jonka neuloin tyttärelleni. Itselleni valitsin isomman version (violet), mutta lanka on samaa Dropsin Safrania - värinä vain farkunsininen.

Lopputulos on mieleinen, ihana. Minusta huivi on huippu - tykkään ideasta, että mallikuviot suurenevat suurenemistaan. Olisin voinut neuloa tästä vieläkin isomman, mutta hyvä näinkin.

Tolovana

Tyttäreni Tolovana on muuten hukkateillä (mrrrr) - toivottavasti löytyy!

Huivin ohje löytyy syksyn Twist Collectivesta. Neuloin huivin 3,5 mm Addi-pitsipuikoilla. Drops Safran -lankaa kului 4 kerää.

Tolovana

SYTYCK - So You Think You Can Knit

Olen mukana SYTYCK-haasteessa - minulle ihka ensimmäisessä muuten! Haaste kolahti heti ensi lukemalla - nyt odotan jännityksellä minkä haasteen saan!!! Toivon, että saan haasteesta pontta ja vaihtelua neulomiseen ja potkua blogata useammin kuin viime aikoina olen tehnyt.

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan.

8 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Kaunis, kuten kaikki sinun neuleesi. Olet todella taitava.

Hepsi kirjoitti...

Upea huivi!

Rosalía kirjoitti...

Beautiful shawl!

O kirjoitti...

Kaunis huivi, ja toivottavasti myös tyttäresi Tolovana löytyy!
Kiitokset vielä avustasi, kyselin taannoin apua Twist collectiven suhteen kun ohjetta ei kuulunut meiliin vaikka se maksettiin. Ilmeni, että vika oli suomi24:n sähköpostin liian aktiivisessa roskapostisuodattimessa, joka söi Twistin ohjeen ja varmaan vastauspalautteenkin. Twistin palvelu oli tosi ystävällistä ja sain ohjeen toimivaan sähköpostiin, kun ongelma selvisi!
Outi

Päivikki kirjoitti...

Kaunis huivi!

Tintin kirjoitti...

Mua huvitti kovin huivin nimi, kunnsen eka kerran näin. Mutta ei nimi huivia pahenna - tämä on upea!

Anonyymi kirjoitti...

Wow, that shawl looks amazing.

Eija K kirjoitti...

Upea huivit! Tuota huivin nimeä minäkin hieman myhäilin, ja nyt katselin Sinun tekemiä, niin päätin tehdä itsekin. Toivottavasti en ole ihan tolvana tehdessäni :)