29.12.2006

Ene's Scarfin uusi alku

Ene's Scarf - toinen kerta toden sanoo

Aloitin eilen ihanaisen Ene's Scarfin alusta toistamiseen. Ensimmäisellä kerralla neuloin huivin melkein valmiiksi, mutta huomasin loppusuoralla, että huivin keskikohta oli ihan pielessä. Ene neulotaan alhaalta ylöspäin (ei siis aloiteta niskasta), joten jouduin purkamaan koko huivin. Päivän aikana valokuvan ottamisen jälkeen työ on edistynyt. Olen neulonut reunakuvion ja olen parhaillaan meneillään keskiosan pitsikuviossa. Tällä kertaa olen varmistanut jo monta kertaa, että keskikohta on oikeassa kohdassa.

Lankana on Rowan 4 ply soft, väri: leaf. Tätä lankaa huiviin tarvitaan 4 kerää (vajaa 200 g). Puikkoina on nelosen pyöröpuikot. Ene's Scarf on Nancy Bushin ohje, joka löytyy Pam Allenin Scarf Style -kirjasta.

Törmäsin Joko Knits -blogissa Jokon linkkamaan Heirloom Knitting-huiviohjeeseen (Birds Eye Shawl Pattern). Joko neuloi ohjeella helmikuussa olympianeuleensa. Aion testata ohjetta ja ohjeen mielenkiintoiselta näyttävää mallineuletta heti kun ehdin Knitpicksin Shimmeriin tai Alpaca Cloudiin, joista ensimmäisenä mainitusta neuloin kaksinkertaisena Clapotiksen

Clapotis Knitpicksin Shimmerista

ja jälkimmäisestä Swallowtailin.

Swallowtail yarn: Knitpick's Alpaca Cloud shade: Moss

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että aloitat uudelleen! Seuraan mielenkiinnolla, Ene on mun seuraava "potilas".
Oikeasti oli myös piristävää huomata, että ei kaikilla muillakaan kuin vaan minulla kaikki aina onnistu -- ei siis vahingoniloisena huomiona, vaan ylipäätään huomiona, monesti vaan blogeissa esitellään Ne Kauneimmat Neuleet.

Tykkään paljon sun blogista, se on kaunis, avara ja
hyvin kirjoitettu.

anNu kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, palautteestasi!

Joo, ei minullakaan kaikki neuleet onnistu nappiin. Virheistä ja epäonnistumisista oppii aina jotain uutta - se lienee se positiivinen puoli mokissa.