13.12.2006

Sorruin vaaleanpunaiseen

Natur Uld

Moni on ihastellut ja ladannut itseensä inspiraatiota Eunny Jangin loistavasta neuleblogista. Niin olen minäkin sivuilla hyvin viihtynyt. Löysin postauksen Flared Lace Smoke Ring -huivista. Tämän huivin/päähineen ohje on ostettavissa täältä.

Tekeleen ja tuunauksen taidokas linkkihaukka Annash, joka viettää tänään syntymäpäivää - Onnea, onnea ja vielä kerran onnea - auttoi ystävällisesti etsimään jotain vastaavaa ilmaista ohjetta netistä. En ole vielä varma teenkö jostain Annashin löytämästä ohjeesta vai yritänkö tehdä vastaavan kuin Flared Lace Smoke Ring on. Mallikuvio on helpohko, osannen kuvasta päätellä, miten se neulotaan. Aloitan illalla tämän, sormet jo syyhyää.

Langaksi valitsin Natur uld -langan, joka on paksua (lue: valmistuu nopeasti), pehmeää 100 % villaa ja jonka puikkosuositus on 6-7. Sorruin tähän lankaan lähinnä värin takia. Vaaleanpunainen ei ole värini, mutta Natur uldissa se on oikein kaunis väri. Tämä tulee pakkaskeleille. Huom, huom! Jouluksi olen tilannut lunta ja pakkasta!

Alfa SandnesGarn

SandesGarnin Alfa-lanka on miehen joululahjapipoa varten. Marsvin Alpakan sylkäisy -blogista vinkkasi minulle pipo-ohjeen Knittystä, joka sopii tälle langalle kuin valettu. Tämäkin on aloitettava pian, sillä ensi viikolla on jo joulu.

Niin ja se mustaa ja valkoista neulekin on edistynyt. Ei täällä olla tyhjänpanttina oltu. Katsokaa vaikka!

mustaa ja valkoista edistyy

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäh? Vaaleanpunaista!? Jo on aikoihin eletty ;D On kyllä ihana vaaleanpunainen.

Marsvin

Anne kirjoitti...

Tuo neule on kyllä todella kaunis !

*sanoo hän, joka ei ennen ole erityisemmin kirjoneuleista pitänyt*

anNu kirjoitti...

Marsvin, joo, on ihanaa vaaleanpunaista :-D

Anne, kiitos! Kirjoneuleissä on paljon mahdollisuuksia.