3.2.2007

Lankoja, suunnitelmia

Flower

Virkkasin kukan ihka ensimmäisestä itsekehräämästäni langasta, joka on suomenlampaanvillaa. Tumma kukan vieressä on lehti, joka on virkattu pienestä kerästä kehrättyä mustaa ja harmaata merinoa ja villaa. Puuttuu enää hattu, pusero, villatakki tai liivi, johon kiinnittää tämä kukkanen.

Handspun yarn - wool

Kuvassa on kerä valkoista suomenlampaanvillalankaa kerrattuna mustan lampaanvillalla. Vieressä kahta eriväristä topsia kehrättynä. Ovat aloittelijan lankoja viime viikonlopun kehruukurssilta. Kehräämisharjoittelua jatkan noin parin viikon kuluttua, jolloin saan rukin lainaan. Olen tehnyt jo kuituhankintoja. Aion myös kokeilla/harjoitella vanhoilla kaupan langoilla kertaamista ja efektilankojen kehräämistä. Sormia syyhyttää jo!

Twirl

Ostin Knit Picksin twirl-lankaa (69% Superfine Alpaca, 28% Wool, 3% Nylon, 67 yards/100 g) 400 grammaa (2 punaista, 1 oranssi ja 1 ruskea) syksyllä 2005. Otin langat uudestaan esiin, purin aloitetun lapasen ja neuloin mallitilkkuja. Teen näistä viikonloppuna jotain - tosin en tiedä mitä. Hattu, lapaset ja sukat ovat poissa laskuista, huivi ehkä? Liiviksi ei taida olla ihan tarpeeksi lankaa.

Ei kommentteja: