26.3.2007

Oranssia, oranssia

Vihreän eri sävyjen ja marjapuuron jälkeen on vuorossa oranssia, joka sopii erittäin hyvin keväiseen säähän. Oranssi on tulta ja tappuraa, säteilee kilvan auringon kanssa.

Orange Handspun Yarn

Orange Wool

Yritän kehrätä nyt hieman paksumpaa, mutta taidan olla jämähtynyt tiettyyn paksuuteen tai paremmin sanottuna ohuuteen. Toisaalta ei se haittaa, koska voin kehräämiä lankojani yhdistellä näin neuleessa. Minullahan on kutakin väriä 100 g kuituna.

Shadow of Spinning wheel

Olen kehrännyt jo 500 g lankaa. Ihan kiitettävä määrä ottaen huomioon, että käyn töissä ja olen perheellinen eli suoraan sanottuna vapaa-aikani on tiukalla. Urakoin kehräämisen kanssa, koska lainarukkini on palautettava omistajalleen kevään aikana.

500 g Handspun Yarn

Kehrään mielelläni, kuten olette jo huomanneet, mutta lempilapseni neulominen polttelee koko ajan taustalla. Tutkailin tänään neulekirjojani siinä toivossa, että löytäisin ahaa-elämyksiä, inspiraatiota ja jotain kivaa neulottavaa. Lankaksi valitsin Rowanin Kidsilk Hazen, johon yhdistän vaaleanruskeaa Knit Picksin Alpaca Cloudia. Kokeilin jo neuloa useampaa mallitilkkua. Oikeastaan minun ei pitäisi aloittaa uutta työtä kun noita entisiäkin on keskeneräisinä useampia tyrkyllä.

Yarn

5 kommenttia:

milliini kirjoitti...

Tosi ihania kuvia oot ottanu. Huoh. Pitäis varmaan itekin jossakin vaiheessa panostaa kauniisiin kuviin, niin ois vierailijoidenkin mukavampi käydä blogissani. Täällä vierailee ihastelemassa oikein mielellään :)

Kiko kirjoitti...

Sä olet tosi taitava! Niin kauniita lankoja!

hekku kirjoitti...

Ihania värejä, ihania kuvia.. Tää on niin lemppari katselupaikka :)

juuli kirjoitti...

Toinen toistaan ihanampia lankoja! Olen monta kertaa kommentoinut, mutta blogger ei ole postannut sitä - onkohan nyt parempi onni!
Onko joku suunnitelma lankojen suhteen, esim. kirjoneule? Vai onko ne ikäänkuin perusvaraston kasvattamista?

anNu kirjoitti...

Kiitos Milliini ja Hekku - on todella mukavaa kuulla että tykkäätte blogini kuvista. Kannustavaa saada palautetta.

Kiko ja Juuli - kiitos lankakehuita. Juuli osuit nappiin, suunnitelmissani on todellakin kirjoneule! Ensin minun piti sekoitella värejä, mutta lopulta en ryhtynyt siihen, koska värit ovat sellaisenaan kauniita. Yksivärisyys on tällä hetkellä mun juttu ja toiseksi niitä voi yhdistellä kivasti juuri kirjoneuleessa. Ja lanka riittää :-D