20.4.2007

Vihreä linja pitää

Kiitos edellisen postauksen huivikommenteista. .K on oikeassa - huivin mitoista oli tipahtanut numero pois. Korjasin sen postaukseen jälkikäteen. Useammalle huivista tuli mieleen metsä, kuuset, kävyt. Metsähuivi, kuusihuivi, metsäkuusihuivi tai kuusimetsähuivi voisi olla huiville sopiva nimi.

Kävin viikolla Menitassa lankaostoksilla. Hain lisää ihanaa Pirkkaa. Runsaasta värivalikoimasta valitsin taas yllätys yllätys vihreää, mutta vaaleampia sävyjä. En tiedä vielä mitä Pirkasta neulon - varastoin aluksi kaapin kätköihin odottamaan H-hetkeä.

Pirkkalankaa

Sukkalankaa - yksiväristä Fortissima Sockaa. Olen neulonut edelliset sukat vuosia sitten ja nyt innostus kokeilla sukkien neulomista pitkästä aikaa johtuu upeista sukista mitä kässäblogeissa on vilahtanut. Aloitin Lace Style kirjassa Evelyn A. Clarkin ohjetta "Floral Lace Anklets" 2,5 puikoilla, mutta taidan purkaa ja kokeilla jotain muuta sukkamallia. Lanka vaikuttaa kelpo sukkalangalta, vaikka oikeasti en tiedä, sillä sukkalangoista ei ole vielä kokemusta.

Fortissima Socka

Menitan jälkeen piipahdin Hobboksissa, mutta sieltä ei tarttunut tällä kertaa mitään mukaan. Tästäkin on tullut tapa - ei Menitaan ilman Hobboksia ja päin vastoin.

Ai niin, tilasin myös kevyen ja pienen matkarukin Louetin Victoria S95:n. Malli on uusi ja siksikin suosittu, että Louet toimittaa sen vasta heinäkuussa. Odottavan aika on pitkä - niin pitkä, että aloin horjua rukkivalintani kanssa ja mietin vaihdanko toiseen pieneen Louetin S45:een. Minun on päätös tehtävä itse, harmillista kun valmis pakka sekoaa näin valmistajan pitkän toimitusajan takia.

2 kommenttia:

Sigrid kirjoitti...

Hui, mikä toimitusaika! Ilmeisesti houkuttelee muitakin kuin sinua... Ei ihme, varsin näppärän näköinen kapistus kyllä. Eksyminen katselemaan tuollaisia herkkuja ei ainakaan laske omaa rukkikuumettani!

anNu kirjoitti...

Lueskelin netistä, että alkuvuodesta oli rukin saatavuuden kanssa ihan sama juttu. Jenkeissä on rukkia nyt saatavilla, mutta tilaan Suomesta (tulli- sekä toimituskulujen takia). Victoria S95 vaikuttaa hyvältä peliltä. Se on vasta niin uusi, ettei siitä ole vielä paljon käyttökokemuksia luettavana, mutta ne mitä on ovat olleet rohkaisevia.