12.8.2007

Fanipolvisukat, prosessisukat, osa 3

Project fan sock

Fanisukkaprojektini on hieman edistynyt, vaikka näillä elokuun helteillä olen ollut paljon ulkona ja nauttinut auringosta. Sisuunnuin yrittämään vielä kerran alkuperäistä ideaani, josta edellisessä postauksessa kerroin. Tällä kertaa tekniikkana silmukoiden jäljentäminen. Neulon mustaa polvisukkaa (kuvassa on alla toinen musta polvisukka, jotta kuvio näkyisi paremmin.). Tämä toimii kyllä, vaikken ole jälkeen täysin tyytyväinen. Silmukoiden jäljentäminen on hidasta ja sitä ei kannata tehdä illalla huonossa valaistuksessa. Kokeiltu on ja se tiesi purkamista seuraavana päivänä.

Jäljensin alla olevan kuvan (kuva ei ole omani vaan ROTT-levyn kannesta) ruutupaperille ja jota yritin neuloa kirjoneuleena, mutta se ei tietenkään näyttänyt samalta eli lopulta tein silmukoiden jäljentämisen "vapaalla kädellä". Sukanalku jalkassa merkitsin siihen liidulla ja nuppareilla oikeita kohtia. Kokeilun kautta olen päässyt jo tähän asti, mutta paljon on vielä tehtävää. Myönnettävä on, että muutaman kerran olen melkein luopunut toivosta ja heittää sukan keskeneräisiin.

Sock project

Kuinkas sattuikaan teemaan sopivasti. Tänään Subtv:lta tulee klo 18.00 puolen tunnin Morrissey-special, joka on tehty ROTT-levyn tiimoilta.

3 kommenttia:

.k kirjoitti...

Mielessäni oli laittaa sulle kommenttina tuosta tv-ohjelmasta, hyvä että huomasit!
:)

Satu H kirjoitti...

oo, miten makeet niistä tulikaan!

juuli kirjoitti...

Tämähän näyttää hyvältä!