21.2.2008

Part 2: Squares - neliöt

Palahuivi on edistynyt jo ns. toiselle kierrokselle. Neulominen on hieman jännittävää, koska minulla ei ole aavistustakaan miten lanka riittää. Posh Yarnin Sophia on erittäin pehmeää lankaa ja käytännössä antaa myöten, venyy reippaasti ja katkeaa helposti.

Squares - Scarf

My scarf is not ready yet as you can see. Knitting this scarf is quite exciting, because I'm not sure if I have enough yarn. Posh Yarn's Sophia is a very soft yarn and some way strechy. It snaps easily.

Skiing

Olemme olleet mm. pulkkamäessä ja hiihtäneet. Nautin talvesta täysin siemauksin. Pääkaupunkiseudulla on toistaiseksi ollut lumetonta ja täällä pohjois-Suomessa olen tajunnut, miten olen kaivannut kunnon talvea.

Squares - Scarf

Vielä on jäljellä muutama päivä talvilomaa, joten jatkamme ulkoilua ja talviharrasteita. Nuorimmainen on ollut pari päivää kuumeessa, mikä on kurjaa hänelle. Sairastua nyt lomalla ja muutenkin. Olemme kaikki olleet terveinä kuin pukit pidemmän aikaa.

Winter fun

My winter vacation continues few more days. I live in the Southern Finland and there is no snow, but here (Northern Finland) is and I love it. We are enjoying the winter activities. Unfortunately my youngest one has fever. Hope she will get well soon.

Winter fun

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ah. Talvi. :-)
Onneksi en mennyt tänä vuonna talvilomalle (Etelä-)Suomeen kun siellä ei tosiaan ole lunta ollenkaan. Todella ankeeta!

verano kirjoitti...

Oi voi. Lunta, pakkasta, ulkoilmaa, vapaata ja vielä hyvää musiikkia. Kelpaisi mullekin tänne kovan tuulen ja vesisateen keskelle lumettomaan Helsinkiin työpäivän aluksi..

Mut ihana huivi tulossa, raikas.