19.11.2008

Nancy, Eeva, Sylvi ja messusaalis

Olen reilun kahden viikon sisällä messuillut jopa kaksilla Kädentaito-messuilla.

Helsingissä kassiin sujahti Kauhavan Kangas-Aitan sammaleenvihreää Esito lenkkimohairia 240 g:n vyyhti ja kolme kerää Wendy Fusion -lankaa. 15 mm:n pyöröpuikot ovat aika isottelevat, mutta käyttöä niillekin löytyy. Fusion-langasta en oikein tiedä onko lintu vai kala ja miten siihen suhtautuisin, mutta minulla on jo idea miten ja mihin käytän langan.

Lenkkimohairia and Wendy Fusion

Yarn and circular needles: Green Esito Mohair and Wendy Fusion. Circular needles size 15 mm/US 19.

Tampereelta kotiuduin kera kolmen ihanan asian. Oliivinvihreää BC Garnin Luccaa 400 g ja kilo ihanan ihanaista ruskeaa puhdasta suomenlampaan villaa (320 x TEX x 2) Munkkilan tilalta. Katajainen kinnasneula sokerina pohjalla. Erityisesti olen fiilistellyt Munkkilan tilan lankaa. Löytö, löytö! Neljäs ihana asia oli tietenkin mieluinen messuiluseura!

Lucca and wool from Munkkilan tilalta

More yarn, of course: BC Garn Lucca and finnish lamb wool by Munkkilan tila. (Sorry, webpage is in finnish)

Knitted Lace of Estonia and Sata kansanomaista kuviokudinmallia

Wonderful books: Knitted Lace of Estonia by Nancy Bush and Sata kansanomaista kuviokudinmallia by Eeva Haavisto

Neulekirjarivistöni sai viime viikolla pidennystä Nancy Bushin Knitted Lace of Estonia sekä Eeva Haaviston Sata kansanomaista kuviokudinmallia -kirjoista. Kuvassa keskeneräinen Nancyn Raha Scarf on jo valmis ja pingoitettu. Kuvia postauksen kera tulossa kunhan/jos aurinko suostuu viikonloppuna näyttäytymään.

Raha Scarf

Raha Scarf by Nancy Bush from book Knitted Lace of Estonia.

Aloitin jo toista Nancyn huvia, suloista Miralda's Triangular Shawlia lankana sininen Blue Bird Rowan 4 ply soft, mutta ennen sitä on pakko neuloa tietenkin Tikrun mielettömän upea SYLVI! Ohje on ostettu ja tulostettu. Lankana tumma grafiitinharmaa Gjestal Naturgarn no 1, jonka tiheys pitäisi täsmätä ohjeeseen, mutta saas nähdä miten lanka pelittää. Jänskättää, joo.

Ei kommentteja: