25.12.2008

Uusin kamerani - My newest camera

Kameraperheeni vasemmalta oikealta: isältäni peritty vanha kamera, ensimmäinen järjestelmäkamerani (Canon), Konican peruspokkari (jossa taitaa vielä olla sisällä Venetsian matkan kuvat) ja ensimmäinen hyvin palvellut digipokkarini (Nikon Coolpix 2500), jolla olen ottanut blogikuvat sekä toki muut kuvat jo vuodesta 2002.

Cameras

Kameraperheeseeni liittyi aatonaattona hartaasti odotettu ja toivottu joululahjani Nikon D80 Kit AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VR objektiivilla sekä salamalla (SB-400). Kyllä nyt kelpaa. Joulunpyhinä on hyvää aikaa tutustua digijärkkäriin ja lueskella käyttöohjeita. Sen verran on jo tuntumaa, että voin sanoa: "Tämä on huippu!"

Nikon D80

A Christmas present worth waiting - a new camera Nikon D80 Kit with AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VR lens and speedlight SB-400. Above is photo of my dearest old cameras.

Miature Mittens

Itsetehtyjen lahjojeni saldo oli tänä jouluna todella surkea. Neuloin ainoastaan pienet miniatyyrilapaset tyttärelleni. Ne olivat alunperin menossa tyttäreni opettajalle, mutta eivät valmistuneet ajoissa.

I've made for my daughter miniature Mittens. The pattern is from book Folk Mittens by Marcia Lewandowski.

4 kommenttia:

lucylaine kirjoitti...

nice cameras!!

Markka kirjoitti...

Voi kateus, mäki tahdon uuden kameran!

Mari kirjoitti...

Iiihaaaana. Nyt vihertää kateudesta! :-)

Pibu ja Tinde kirjoitti...

Heiii meillä on ihan samanlainen ja se on kyllä niin ihana kamera. Oikeastaan se on kyllä Pibun ja mun pitäisi tutustua käyttöohjeisiin, mutta en ole käyttöohje-ihmisiä..ja silti onnistun yllättävän usein tuolla kameralla.
Onneksi olkoon vaan, kyllä valitsit/pukki valitsi hyvän kameran ;)
Tinde