30.4.2009

Vallatonta Vappua!

Täällä ollaan jo vapputunnelmissa, kuten kuvistakin huomaa. Folioilmapalloista yksi oli nuorimmaisesta ylitse muiden eli Homer Simpson kera donitsin muutti asumaan meille eilen. Onnellinen vuokraemäntä nukahti illalla ilmapallo kädessä. Homer taisi käydä pötköttelemässä hetken vieressä peiton alla.

Homer Simpson and donut - balloon

Muutakin vappukrääsää hankittiin - paukkuserpentiinejä ja niitä perinteisiä kahisevia, vesi-ilmapalloja, vappupillejä, vappuviuhkoja ja hiusvärejä.

Vappuun kuuluu jokavuotiset naamiaiset. Vuosien myötä on kaikenlaista naamiaisasustetta onneksi kertynyt rooliasulaatikkoon, ja äidinkin vanhat vaatteet kelpaavat tytöille. Virkkasin jämäpuuvillalangoista pelleilysilmälasit jos toisetkin hassutteluun lapsille ja aikuisille. Tärkkäsin "laseja" yömyöhällä sokerivesilitkulla. Olisi pitkänyt virittää taakse kuminauhaa, mutten ehtinyt.

Crochet eyeglasses

Crochet eyeglasses

Homerkin sai lasit, totta kai. Ja herralle donitsi maistuu! Täällä muilla on maistunut jo ainakin munkit ja sima. Jääkaappi on pullollaan herkkuja - ilmankos eilinen kauppalasku oli reilusti normaalia isompi.

Crochet eyeglasses

Hih, nyt meininki alkaa olla sitä luokkaa, että parasta on mennä suosiolla jatkamaan vappuilua.

Crochet eyeglasses

Crochet eyeglasses

Oikein Hauskaa Vappua! Olkaa vallattomia, villejä ja hulvattomia!

2 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Hauskaa vappua!:)

Mari kirjoitti...

:-D
Ihanat rillit! Ja jos ei sokeria saa muuten riittävästi niin tärkkäystä voi aina imeskellä! (Nimimerkki kokeiltu on)