23.5.2009

Yhtä juhlaa

Eilen juhlittiin Morrisseyn 50-vuotissyntymäpäiviä myös Vanhalla Ylioppilastalolla. Tilaisuus alkoi keskustelulla "Onko Morrissey hullu?" Paneelissa oli toimittaja Arto Nyberg, kansanedustaja Johanna Sumuvuori, sosiologi Anu Hirsiaho ja Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri. Esseisti Antti Nylén ja teatterituottaja Jan Liesaho johdattivat keskustelua. Tilaisuuteen oli saapunut salin täydeltä Morrisseyn faneja. Mielenkiintoista keskustelua, näkökulmia. Ilta jatkui The Smithsin ja Morrisseyn musiikilla, jota eri esittäjät, bändit tulkitsivat. Kannatti ehdottomasti osallistua.

A ticket for Morrissey's birthday party at Vanha Ylioppilastalo, Helsinki, May 22, 2009

Juhlapuheen oli kirjoittanut ja luki Antti Nylén. Juhlapuhetta oli painettu 200 kpl, ja sitä oli myynnissä tilaisuudessa myös kaksikielisenä julkaisuna. Kirjahyllyyn Morrissey ja The Smiths -levyen ja kirjojen viereen sujahti painoksen 193. kappale.

Juhlapuhe/an address

Paremmin en olisi voinut aloittaa Morrissey-painotteista kesää. Vieläkin olen fiiliksissä... Edessä on kolme konserttia (Tukholma, Helsinki ja Tampere - jos ei siis keikkaperuuntumisia tule), ja sen jälkeen hiljentymään ensin saaristoon ja sitten pohjoiseen tunturien juurelle, huipuille haukkomaan henkeä.

Happy 50th Birthday Morrissey Socks

Happy 50th Birthday Morrissey Socks

Happy 50th Birthday Morrissey Socks
Lanka: Zitron Trekking Pro Natura, kirjailu: KnitPick's Gossamer
Kirjailu ja sukkien värimaailma tulee Morrisseyn albumista Years of Refusal

6 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

On muuten todella hienoa on juhlistaa omaa fanituksen kohdetta tuollaisella tavalla! Morrissey on niin monen elämässä (ollut) mukana ja niin mielenkiintoinen mies, että näkökulmia riittää. Ja sukat on hienot!

OUTI kirjoitti...

Kuulostaa upeilta kekkereiltä. Tuntuu kyllä hassulta, että mies on jo 50. Kait sitä on sitten vanhentunut itsekin.. :) Hyvää alkanutta Morrissey-kesää! Hengessä mukana.

Marsvin kirjoitti...

Vau, ovatpas ne hienot! Morrissey rulettaa, hauskoja konsertteja teille!

Tytti kirjoitti...

Upeat sukat. Antoisaa Morrissey-sesonkia.

Piiku kirjoitti...

Komeat sukat! Mitä fanitusta!

weaverknits kirjoitti...

Absolutely fantastic. I covet them!