2.1.2010

Katsaus neulevuoteen 2009

Vuoden 2009 neulekavalkaadi paljastaa, että eniten tuli neulottua ja virkattua huiveja.

Shawls and Scarves 2009

Yksi mieleisimmistä oli virkattu kukkahuivi.

Crochet Scarf with flowers

Lapasia ja sukkia sain aikaiseksi vain yhteensä kolme vaivaista paria, joista kaksi oli mustavalkovoittoisia. Näitten lisäksi neuloin muutaman parin miniatyyrilapasia. Löysin Tallinnasta Aino Praaklin Eesti labakindad ilma laande laiali - Estonian mittens all around the world -lapaskirjan, jota olen lueskellut parina iltana. Ehkäpä sen innoittamana lapaspareja tulee neulottua enemmänkin tai ainakin innostuttua kirjoneuleesta.

Mittens and Socks 2009

Muitten neuleitten osastoon kolahtivat paksu ja lämmin Sylvi-jumpperi, isokukkakuvioinen villatakin ja -paidan sekoitus sekä Pas de Valse. Keväällä sukuun syntynyt tyttövauva sai neulemekkoja.

Pullovers, gardigans and dresses

Neulekirjoja hankin todella harkitusti ja jokaiseen näistä olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Haapsalu Sallia selailen edelleen jatkuvasti....

Books

Vuonna 2009 laajensimme reviiriä perheellä ja ilman lapsia ja matkustimme mm. Tallinnaan, Berliiniin, Brysseliin, Ruotsiin, pohjois-Norjaan ja Suomesta Ahvenanmaalle sekä Korppooseen. Matkustuskärpänen taisi puraista. Berliinin, Brysselin ja pohjois-Ruotsin ja Norjan reissut jäivät blogissa raportoimatta.

Tallinn, Berlin, Brussels, Korppoo, Marienhamn, Abisko, Narvik, Stockholm

Morrissey-fanille vuosi oli erittäin antoisa, kerrassaan toiveiden täyttymys: jopa viisi (!) konserttia, joista kaksi Suomessa (Helsingissä ja Tampereella) ja sen lisäksi keikat Tukholmassa, Brysselissä ja Berliinissä. Morrisseyn 50-vuotismerkkipäivää juhlin kera siipan Vanhalla sekä luin Antti Nylénin kirjoittamaa (Juhlapuhe)/kääntämää (Pyhä Morrissey). Nämä ovat näitä kerran täällä eletään -juttuja.

Morrissey 2009

Muitakin merkittäviä asioita mahtui menneeseen vuoteen kuten esim. nuorimmaisemme koulunaloitus.

Nyt porskutellaan uusin neulein ja kujein kohti uutta vuosikymmentä. Hyvää alkanutta vuotta 2010 vielä kerran blogini lukijoille!

3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

No siinä on kavalkaadia (sekä neule että muuta) kerrakseen. :)

Onnellista alkanutta vuotta! (toistamiseen :D)

MaryjoO kirjoitti...

what a wonderful roundup photo wise of all your 2009 projects but I agree -- the crocheted scarf tops them all!

Eikku kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa blogissasi ja mikä miellyttävä kokemus! IHANIA neuleita ja lisäpisteitä mielettömän hyvistä valokuvista! Tämän otan jatkoseurantaan :)
Huiveihin jää koukkuun, niin minäkin. Listalla jo monta must to do-huivia ja nyt täällä käynnin jälkeen taas monta lisää!
Hyvää alkanutta vuotta!