4.3.2007

Vaaleanpunaisesta tekeillä

Pink pullover

Puseron neulominen ylhäältä alaspäin on loistava keksintö. Kokeilen sitä itse ensimmäistä kertaa ihanan vaaleanpunaiseen Natur uld -lankaan, jonka hankin jo ennen joulua. Olen vältellyt siitä neulomista, koska langan (700 g) riittävyys on epäilyttänyt. Nyt neulon hihan ja helmanpituuden sopivaksi eikä ole pelkoa langan loppumisesta kesken. Lanka on paksuhkoa, joten neulominen 7:n pyöröpuikoilla sujuu melko nopeaan. Malli on oma - vapaaneulontaa.

Tilasin myös muitten lailla Pam Allenin Lace Style -kirjan, jota saa näköjään jo. Jossain on ilmestymisajaksi on mainittu helmikuu ja jossain huhtikuu. Täällä (klikkaa view inside pages -kohtaa) voi kurkistella lisää millaisia neulemalleja kirjassa on. Interweave Knits -lehden kevätnumero on ostettu Stockmannilta ja odottaa tarkempaa tutustumista.

5 kommenttia:

neja kirjoitti...

Ihanan väristä lankaa ja mielenkiinnolla odotan mitä siitä syntyy:) Pitäisi itsekin kokeilla tuota ylhäältä alas neulomista, monesti ollut nimittäin mielessä.

tikru kirjoitti...

Tuo näyttää tosi hyvälle. Kuolasin sulla aiemminki tota lankaa ja nyt tulevana paitana..lääh.

Voisi testata...

Elli kirjoitti...

Vitsi kun näyttää hyvältä. Täytyy kyllä itsekin kokeilla tuota tekniikkaa. Lanka on herkullista!

Pikku- Kettu kirjoitti...

Kauniin näköistä neuletta tulee tuosta langasta. Usein vierastan vähän noin paksua lankaa, mutta tuo näyttää kyllä syötävän hyvältä.

anNu kirjoitti...

En ole välttämättä mikään vaaleanpunaisen ystävä, mutta tämä lanka ja langan väri on poikkeus :-D Olen myyty. Elättelen toiveita, että pystyn kehräämään lähes samanväristä lankaa sekoittelemalla merinon eri sävyjä.