13.5.2007

Taivaallisen hyvät

Sock - Yarn Schoeller + Stahl Fortissima

Eilen aloitin harmaasävyistä sukkaa Schoeller + Stahl Fortissima langasta. Uusia Addeja piti päästä koekäyttämään. Neulon komesta eri harmaasta (tummaa hiilenharmaata ja siitä kaksi vaaleampaa harmaan sävyä) polvisukkaa. Sukanalku näyttää kuvassa enemmän hihalta kuin sukan varrelta.

Addin 30 cm pituiset pyöröpuikot ovat i-ha-nat! Sukan varsi valmistuu nopeasti ja leikiten sekä neulejälki on tasaista - pyöröpuikot sukkien neulomisessa ovat ehdottomasti minun juttuni! En jää ikävöimään sukkapuikkoja.

Hyvää äitienpäivää! Täällä on juhlittu korttien ja lahjojen kerä - liikututtu monta kertaa. Yhdessä kortissa luki sydämien kera: "Sinä olet maailman paras äiti. ----si" Niisks.

8 kommenttia:

tikru kirjoitti...

oih, joutu tilaamaan sellasia kolmekymppisiä :) sun vika. linkkikin suoraan kauppaan. Kuin nopsaan get knitted toimittaa?

anNu kirjoitti...

:-D Nopeasti tulevat 2-3 päivässä.

Tilasin tiistai-iltana puikot ja vyyhdin lankaa. Keskiviikkona sain meiliä, jossa kysyttiin haluanko jonkun toisen sävyn - tilaamani oli loppu. Vastasin keskiviikkoiltana ja kirje oli postilaatikossa perjantaina. Eli nopeaa toimintaa.

mari kirjoitti...

Mulla on yhdet lyhyet pyöröt, muistaakseni 3,5mm:n. Muistaakseni mulla alkoi särkemään nimettömän kohdalta kädestä sillä neulominen... vauhdikasta se kyllä oli. Täytyisi varmaan kokeilla noita ohuempia ja vähän hioa tekniikkaa. Niillä saa kyllä nopeaa ja tasaista jälkeä. Vaikka sulla kyllä tulee AINA tasaista!
:-D

ullu kirjoitti...

Lyhyiden pyöröjen kanssa käytän vähän erilaista käsien asentoa kuin pidempien. Lyhet ovat minulle käsissä enemmän kulmassa, siis vähän niin kuin V enkä yritäkään vääntää niitä samalla tavalla suoraan linjaan toisiaan vasten kuten pidempiä. Neulomisesta tulee kevyempää näin kun ei yritäkään nitkuttaa lyhyt kaapeliosa pinkeänä :-)

Samoin monesti huomaan laittavani pikkurillit puikkojen alle eikä nimettömän viereen päälle.

Kannattaa siis kokeilla mikä olisi se oma paras tekniikka. Aina se ei ole se perinteinen :-)

tikru kirjoitti...

odotan jännityksellä. Tänää ne ilmos jo et postitettu :)
Mä pääsen vielä neuloo vyötiäisiä pyöröllä..

tikru kirjoitti...

Ainii, ja onneks en selannu tuolla enempää noita assessories-osastoja, nyt keksin kymmenen uutta Tosi Tärkeetä roipetta, jota neuloessa tarvii... :)

anNu kirjoitti...

Ullu on oikeassa, kannattaa etsiä oma tekniikka. Huomasin saman, ettei päde välttämättä sama kuin pidemmillä puikoilla neulottaessa.

Kiitos Mari, osaan neuloa epätasaistakin :-D

Tikru: kävin sivuilla tänään ja sinne oli tullut Fleece Artistin Sea Woolia. Arvaa tekisikö mieli tilata? *viheltelee*

Piikkari kirjoitti...

Onnea uusille!