30.7.2007

Musiikkia, musiikkia, musiikkia ja vähän lankaakin

Toukokuun alussa tilasin Angel Yarn nettikaupasta 30 cm Addi-pyöröpuikot sukkia. Ei puikkoja ilman lankaa, joten puikkojen seuraksi otin vyyhdin oliivinvihreää Lane Borgosesia Cashwoolia. Addit tulivat toukokuussa, mutta musiikkilanka jäi jälkitilaukseen. Kesälomani aikana vyyhti oli matkannut postilaatikkooni. Mielettömän ohutta - 1350 metriä 100 gramman vyyhdissä. Loistavaa huivi- tai pitsineulelankaa.

Lane Borgosesia Cashwool, Olive

Fa-Re -lanka on hyvä aasinsilta musiikkiin. Lomalla innostuin kävelemään pitkiä matkoja ja olen jatkanut sitä lomankin jälkeen. Reipasta kävelyä useita kilometrejä, joudun toppuuttelemaan itseäni - tuntuu kuin voisin kävellä aina vaan ja kuinka pitkälle vaan. Välillä askeleet tuntuvat lennättävän minua metri metriltä. Eikä ihme - nautin kävellä musiikkia kuunnellen tai sanoisinko paremminkin tahdissa.

Lomalla nyrjähdin Morrisseyn musiikkiin. The Smiths oli jo tuttu entuudestaan, mutta erityisen sulaa vahaa olen Morrisseyn sanoituksiin ja ääneen, soololevyihin, joita kuuntelin matkalla ja joita kuuntelen yhä edelleenkin. Live-biiseissä Morrissey (ja bändi) on erittäin vakuuttava. Digiboxilla on tallessa keväällä FST:ltä tullut Morrisseyn Manchesterin konsertti, joka oikeastaan jälleenherätti kiinnostukseni Morrisseyn musiikkiin. Hih, olotila on kuin olisin teini taas *syvä huokaus*.

Kentiä olen kuunnellut 3 vuotta - välillä paljonkin. Minulla on cd-levyt ja singlet/EP:t - vain muutama kappale taitaa puuttua tai en ole ihan varma. Kent.nu sivuilta urkin alkukesästä uutisen: uusi levy ilmestyy lokakuussa. Viime perjantaina sattumalta kävin etsimässä tietoa uudesta levystä Kentin sivuilla, jonne oli tupsahtanut tietoa syksyn konserttikiertueesta, joka starttaa marraskuussa Helsingistä Kulttuuritalolta. Liput olivat tulleet myyntiin vieläpä samana päivänä ja suureksi yllätyksekseni niitä oli vielä perjantai-illalla jäljellä ja vieläpä jopa parhaita paikkoja. Tunturissa nimittäin päätin - on taas aika elää hitusen enemmän itselleen. Vaikka hemmotella itseään käymällä konserteissa.

Ei kommentteja: