23.12.2007

Rauhallista Joulua!

Hyvänneuleentiellä jouluvalmistelut ovat jo loppusuoralla. Joulukuusi on koristeltu, piparkakut, tortut ja laatikot paistettu sekä lahjat paketoitu. Jotain pientä on vielä tekemättä, mutta voiton puolella ollaan. Huomenna on tiedossa vilinää ja vilskettä ja naantalinaurinkoja.

Viime viikolla tein lankahankintoja sekä olen neulonut, mutta mitään valmista ei ole vielä. Neulon parhaillaan Novitan Nalle -langasta villapaitaa. Hihansuihin ja kaulukseen tulee kirjoneuletta, muuten paita on sysimusta. Ostin myös Novitan mustaa Rose-lankaa, josta suunnittelen saavani aikaan jotain lämmintä ja muhkeaa. Pinkinharmaasta Hjertegarnin Natur Uld -langasta tullee myös pakkassäille villapaita. To-do-listalla on Paola Suhosen suunnittelema upea villatakki, jonka ovat Piikkari ja Mari ainakin neuloneet. Lanka on vielä hakusessa, ohje löytyy entuudestaan. Ehkä ohjeen Woolia tai sitten jotain muuta.

Radiohead in Rainbows sukista valmistui pari viikkoa sitten kolmas polvisukka, jonka esittelen vasta kun w.a.s.t.e:n lähettämä Radioheadin in Rainbows discbox saapuu.

Kaikille lukijoilleni ja kanssabloggaajilleni Rauhallista Joulua!

Merry Christmas

7 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Jouluiloa!

Carita kirjoitti...

Rauhallista joulua!

lettu kirjoitti...

Joululn aikaa rauhaisaa,
vuotta hyvää alkavaa !

Arja kirjoitti...

Hyvää ja rauhallista joulua Sinulle myös!

Tytti kirjoitti...

Mukavaa ja leppoisaa joulunaikaa!

Jenny kirjoitti...

Mukavaa joulunaikaa!

Hansu kirjoitti...

Hauskaa joulunaikaa!