23.2.2009

Virkattuja kukkia / Crochet flowers

Innostuin viikonloppuna virkkaamaan kukkia. Lankana on Wendy Fusion, jota ostin kädentaitomessuilta syksyllä. Lanka loppui kesken, mutta onneksi Cucumberpatchissa näyttäisi olevan samaa sävyä ja vieläpä alessa. Joten tämä projekti jää odottelemaan lisää lankaa... Kukat ovat "samanvärisiä", koska olen pätkinyt langan ja kerinyt pieniin keriin värisävyn mukaan. Wendy Fusion on siis pätkävärjättyä lankaa.

Crocheted flowers

I'm crocheting a scarf with flowers. The crochet scarf project is not finished yet. It will take more yarn than I thought so I'm waiting it more from Cucumberpatch. I'm using Wendy Fusion yarn.

Pääsin virkattujen kukkien makuun, joten päätin jatkaa Wendy Fusion -lankaa odotellessa toisenlaisten kukkien parissa. Aloitin väsäämään Nalle-jämälangoista pieniä kukkia, joita aion virkata paljon. Mitä näistä kukista tulee, selviää myöhemmin.

Crocheted flowers

Crocheted flowers

I'm crocheting small flowers using leftover yarn (Novita Nalle). I will tell you more about this project later.

4 kommenttia:

Annina kirjoitti...

Minä juuri eilen aamulla mietin että mistä tämä minun käsityöharrastukseni saikaan alkunsa. Ja sehän lähti juurikin noista kukista. Fammo opetti minua ja vuotta vanhmepaa serkkutyttöäni. Ikää meillä taisi olla 7 ja 8 v. Tehtiin ihanasta vaaleanpunaisesta langasta ja laitettiin hakaneuloilla farkkutakkiin kiinni. Kyllä ne vielkin on kauniita. Ja varsinkin nuo alemman kuvan, modernimmat versiot. Mielenkiinnolla odotan mitä niistä tulee...

Prunila kirjoitti...

WOW! love the Wendy fusion flowers WOW! great project in your blog, and you knit so fast!

lucylaine kirjoitti...

these flowers are gorgeous!! i like the photos too!! can't wait to see the next step of your project !!

Päivikki kirjoitti...

Upeita kukkia!