6.3.2009

Pullan tuoksua / Baking day

Perjantain ja alkavan viikonlopun kunniaksi leivoimme tänään yhdessä kuopukseni kanssa kanelipullia ja letitimme pieniä kauniita minipitkoja. Kuuntelimme Morrisseyn uusinta levyä Years of Refusal ja odottelimme isompia sisaruksia koulusta kotiin maistelemaan lämmintä pullaa kylmän maidon kera.

Maanantaina on edessä paluu arkiarkeen ja töihin. Tammikuussa kävin näköni reippaasti huononnettua silmälääkärillä, joka passitti sairaslomalle odottamaan silmäleikkausaikaa. Tuli isona yllärinä. Leikkaus järjestyi nopeasti, ja silmäni leikattiin viikon välein (jälkimmäinen oli viikko sitten). Onneksi näköni palautui, ja näen nyt paremmin kuin ennen.

Virkattuun huiviin on ilmestynyt kukkia. Huivi onkin loppusuoralla. Siitä myöhemmin lisää.

Today my youngest daughter and I enjoyed baking together. We also listened Years of Refusal album by Morrissey. I haven't told this before but I have been on sick leave since middle of January. Two weeks ago and last week I had a eye surgeries and everything went well. Happy me, now I can see perfectly! Work here I come again!

Crochet Scarf is almost finished...

Crochet Scarf with flowers

Ne, jotka ovat seuranneet blogiani tietävät, että fanitan Morrisseyta. Ilouutinen tällaiselle fanille on Tour of Refusal -konserttikiertueen ulottuminen Suomeen saakka. Ennen kuin Suomen keikat varmistuivat, hankimme siipan kanssa liput + halvat lennot Tukholman keikalle. Tulevana kesänä on tiedossa jopa kolme keikkaa (Tukholma, Tampere ja Helsinki) eli fania hemmotellaan oikein olan takaa edellyttäen, ettei peruutuksia tule. Nämä on näitä tempaistaan kerran elämässä ja repäistään kunnolla eikä kaduta jälkeenpäin -juttuja. Harkinnassa on myös uudet Morrissey fanisukat.

Tour of Refusal 2009 - Morrissey

As some of you may know I'm a big Morrissey fan. My husband and I have tickets for all two Tour of Refusal gigs in Finland and also we are going to Morrissey's concert in Stockholm, Sweden. These are those "once in a lifetime" things. I'm considering knitting a new pair of Morrissey fan socks. Should I?

6 kommenttia:

verano kirjoitti...

Heh, täälläkin aloitettiin aamu äsken kuuntelemalla Years of Refusalia :) Ennen Suomen keikkojen varmistumista pohdimme myös Tukholman keikkaa, mutta päädyimme lopulta ostamaan liput "vain" molemmille Suomen keikoille ;) Ihanaa, tule jo kesäkuu :D

Miina Möttönen kirjoitti...

Huivi näyttää kivalta, hyvä jämälankaidea :)

lucylaine kirjoitti...

this scarf is gorgeous!!! i love it!!

Johku kirjoitti...

Mukavan kuuloisia päiviä, silmäleikkausta lukuunottamatta (itse olin jo ihan kauhuissani, kun silmäluomestani poistettiin luomi, silmistä puhumattakaan). Onneksi olet saanut leikkauksista avun.

Eihän elävää musiikkia voita mikään, mekin ollaan ostettu kesäksi keikkaliput. Eri bändin tosin.

Ja jotta käsityöaiheessa pysyisin totean, että virkatut kukat ovat kauniita.

Marsvin kirjoitti...

Hihii, kai sä laitat Morrissey-sukat keikalle? Harmi kun me ei päästä kun on se Tahkon keikka samaan aikaan...

anNu kirjoitti...

Verano: Sanos muuta, täälläkin odotetaan innolla kesäkuuta :-)

Kiitos Miina Möttönen!

Thanks Lucylaine!

Johku: Silmäleikkaus ei ole kyllä kiva juttu, mutta onneksi ei tehnyt kipeää (jännitti etukäteen hurjasti) ja leikkaus auttoi! Maailma on kuin uusi kun näkee taas.

Marsvin: Olen miettinyt, että neuloisin jotain uutta, uuteen levyyn sopivaa. Sukat tai kesäpaidan tai kesähatun yms., jos saan vaan aikaiseksi... Joo, harmi kun teille sattui Tahkon keikka.