4.10.2009

Syksyn ilonaiheita

Neulomisen kanssa viime aikoina on ollut niin ja näin. Töissä on ollut kiireistä ja päivät venyneet iltaan sekä vapaa-ajalla on ollut muita mielenkiintoisia aktiviteetteja. Lasten kanssa yhdessä ja vuorotellen eri kokoonpanoissa olemme käyneet katsomassa Harry Potteria, Hayao Miyazakin Ponyo rantakalliolla sekä viimeksi tänään Pixarin Up - kohti korkeuksia 3D-version. Mental Finland, jonka kävin katsomassa viikolla Kansallisteatterissa, pyörii vieläkin mielessä.

Eilen aurinkoinen syyspäivä suorastaan pakotti pihatöihin. Lasten kanssa haravoimme puiden lehdet houkutteleviin lehtikasoihin, jotka tiesivät totta kai leikkimielistä kisailua. Meillä oli loistavana apurina Rico-koira, joka osallistui myös omalla viehättävällä tavallaan haravointiin.

Rico

Rico

Olen yrittänyt selättää itselleni henkilökohtaiseen käyttöön huiviohjetta Nancy Bushin Knitted Lace of Estonia -kirjan kuvasta. Reunapitsien mallikuviot olen jo kuvan perusteella selvittänyt ja myös huivin keskiosan mallikuvion kiitos (myös) Haapsalu Sall -kirjan, mutta nyt pitäisi yhdistää kaikki kolme ohjeeksi. Hauska pähkinä purtavaksi, sopivaa aivojumppaa. Nancyn huivit - ainakin ne, mitkä olen neulonut - neulotaan alhaalta ylöspäin, mutta tätä voisin ehkä kokeilla neuloa ylhäältä alas. Helpointa olisi tehdä suorakulmainen versio.

Edit: Huomasin juuri, että Greta Garbo -huivin ohje (jota olen pähkäillyt useamman päivän) lankoineen onkin jo olemassa/saatavissa ja sitä myy The Wooly West.

Shawl

Ja taas on kiikarissa jotain mitä kelpaa odotella ja mikä antaa voimia kestää tulevia pimeitä ja pitkiä syyspäiviä...

Tickets  - The Swords Tour 2009

2 kommenttia:

huopanen kirjoitti...

Onpa tehokkaan näköinen apuri :) Minkä rotuinen koiruus on?

anNu kirjoitti...

Koiruuden rotu on Coton de Tulear. Rico ei ole meidän koira, mutta perhepiiristä kuitenkin :-) Ihanan seurallinen, lempeä sekä hyväntuulinen. Tykkää lapsista!