14.10.2007

Ravelry

Pääsin parin kuukauden odottelun jälkeen perjantai-iltana vihdoinkin Ravelryyn. Olen tohkeissani. Lisäsin jo kirjojani, projektejani (valmistuneita neuleitani ja keskeneräisiä) sekä puikkojani, mutta lankojani en ole vielä ehtinyt viedä sivuille. Loistava systeemi! Oikein hämmästelin, mitä olen saanut reilussa vuodessa aikaan. Onneksi olen raportoinut valmistuneita neuleitani blogiini, mikä helpotti koota tietoja neuleistani Ravelryyn. Puikkoinventaariotakaan ei tarvinnut uudestaan tehdä, koska puikkoni löytyivät blogini vanhasta postauksesta.

En ole uskaltautunut vielä kunnolla katsastamaan muitten projekteja, koska Ravelrysta löytyy mielettömästi mielettömän hienoja töitä, ohjeita ja vaikka mitä. Tuttuja olen etsiskellyt ja muutaman jo löytänytkin. Ravelrysta minut löytää anNu-nimellä.

Neulominen edelleenkin tökkii. Aloitin huivia - Feather and Fun Triangle Shawl, joka on muunnelma Cheryl Oberlyn ohjeesta Folk Shawl -kirjasta.

Feather and fan triangle

Alkuperäinen on kolmiohuivi, mutta omani on puoliympyrä. Huivissa neulotaan tummanharmaata ainaoikeaa reunuskuvioon saakka. Reunus on kahta eri harmaata ja Feather and Fun kuviota. Neuloin reunukseen asti, mutta argh tämä ei toimi. Purkuun menee. Harmittaa, koska ehdin neuloa tätä aika pitkälle. Luultavasti palaan alkuperäiseen ohjeeseen. Lanka on Gjestalin Naganoa.

Shawl

Aloitin sukkakuun kunniaksi polvisukkia Knit Picksin Memories-sukkalangasta. Väreinä punaista ja vihreää pätkävärjättyä. En ole pätkävärjätyn langan ystävä ja odotan mielenkiinnolla miltä lopputulos näyttää.

Sock

Otin esille myös Alpine Knit Scarfin, jonka aloitin heinäkuussa Knit Picksin Alpaca Cloudista. Tämäkin on to-do-listallani.

Alpine Knit Scarf

Seuraavassa postauksessa minulla lienee jo jotain valmista näytettävää.

Ei kommentteja: