20.10.2009

Tunnelmia syyslomalta

Koululaisten syysloman vietimme Korppoon Wattkastissa meren rannalla.

autumn

Autumn

Toiveenani oli löhöillä, ulkoilla, syödä hyvin, neuloa, lukea, valokuvata ja viettää perheen kanssa yhteistä aikaa. Ja kaikki toteutui.

Nautin hiljaisuudesta ja kiireettömistä päivistä. Ei haitannut vaikka ulkona oli kylmä. Mukana oli runsaasti lämmintä vaatetta. Kaupungissa pitkään asuneena olen unohtanut miten pimeää yöllä voi olla. Erityismaininta ensimmäisen yön tähtitaivaalle ja -sumulle, joka sai minut haukkomaan henkeä!

apple tree

Säästelin jo parisen viikkoa lomalukemiseksi Henning Mankellin uusinta Wallander-kirjaa Rauhaton mies. Ahmin sen kahdessa illassa. Kaikki aiemmat Wallanderit vuosien saatossa lukeneena kirja jätti haikean ja syntyjä syviä -mietiskelevän olon. Tässäkö se oli?

Playing twister

Pelasimme mm. Twisteriä ja Afrikan tähteä eri kokoonpanoin ja laitoimme yhdessä ruokaa. Läheiseltä puutarhalta haimme kurkkuja, tomaatteja, chiliä ja paprikoita.

Miniature Mittens

Olen neulonut/virkannut tai oikeastaan tehtaillut jämälangoista miniatyyrilapasia koulun myyjäisiin. Tehtailun vastapainoksi aloitin reissussa Knit Picksin Shadowsta (sävy: vineyard, Faux Russian stolesta yli jäänyttä lankaa) Knitspot/Anne Hanssonin Alhambran, joka on jo yli puolessa välissä, vaikka teen huivista ohjetta pidemmän. Haikailen edelleenkin Shadowin perään enkä ole saanut tilattua sitä ranskalaisesta nettikaupasta.

Autumn

Korppoo

Oi mikä ihana syksyinen meri! Muutaman päivän aikana sain ladattua akkuja oikein kunnolla. Luonto itsessään on paras inspiroija.

Korppoon nähtävyydet jäivät seuraavaan kertaan automme kytkimen tehdessä tenät. Matkaan sisältyi siis myös jännitysmomentti. Hyvä, kun pääsimme kotiin.

Autumn

Autumn

9 kommenttia:

Nina kirjoitti...

No kyllä noissa maisemissa kelpaa akkuja latailla! Ihanaa!

circébb kirjoitti...

beautiful pictures!

affen kirjoitti...

Nuo sinun kuviesi värimaailmat saivat minut haukkomaan henkeä! Kyllä syksy sitten on ihanaa aikaa..

Mohariina kirjoitti...

Suloisia nuo miniatyyrilapaset. Niissä on mittasuhteet niin kohdallaan, että vasta luettuani niiden olevan normaalia pienempiä, ymmärsin sen pyykkipoikiin verrattuani. Upeita värejä.

hillanen kirjoitti...

Siun kuvat on aina niin kauniita. Ja hihi, mitä pikkiriikkisiä lapasia, aloin heti hymyillä. :)

Sirpa kirjoitti...

Kauniita kuvia, upeita värejä, mielenrauhaa maisemista!

Pibu ja Tinde kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihania maisemia. Oliko tuo vuokramökki vai ihan oma? Meillä on aina silloin tällöin käynyt mielessä mökin vuokraus vaan sopivaa ei ole koskaa löytynyt...

Miina Möttönen kirjoitti...

Oi, miten ihania kuvia. Ja mitkä värit!!

anNu kirjoitti...

circébb: Thanks!

Pibu ja Tinde: Me olimme vuokramökillä (mökkikylässä), jossa jokaisessa mökissä oli oma ranta/laituri ja reilu pihapiiri eli sai olla ihan rauhassa :-)

Kiitos ja kumarrus/niiaus kommenteista muillekin!